Marina Ignat – „Cei mai frumoși ani sunt totuși anii de studenție. Sunt mândră că am absolvit aceasta prestigioasă universitate- Universitatea de Stat din Moldova. În acești 3 ani frumoși de facultate am cunoscut mulți oameni minunați, mi-am făcut prieteni noi, am învățat multe lucruri utile care îmi vor fi de folos în viitor, în cariera mea de jurnalist, DA- sunt jurnalistă cu acte în regulă. J154- grupa mea de suflet, vă iubesc și mulțumesc pentru tot. Anii au zburat, dar momentele frumoase mereu vor rămâne în inima mea, îmi va fi dor”.

Ion Railean-” Licențiat în Jurnalism. Au fost cei mai frumoși 3 ani. Un mare MULȚUMESC profesorilor și celor mai BUNI colegi”.

Tanea Munteanu– „Oameni și amintiri pentru o viață”.

Mihaela Josanu-  „De ce spun că acum pot să vorbesc? Pentru că am vrut să finalizez facultatea să văd absolut orice detaliu, și acum pot să confirm că pentru mine și pentru alți colegi de-ai mei, a fost cea mai bună facultate. E facultatea în care nu am auzit de mită sub nici o formă, iar pentru acest fapt am un mare respect pentru întreaga instituție. Dacă studenți din alte universități povestesc cum dau sute de euro, sau sute de lei, atunci noi suntem norocoșii, care își au notele pe merite și nu cumpărate”.

Accesați: